· 

klem je kaken? zo kom je ervan af!

Toen mijn middelste dochter nog en klein meisje was, kwam ze wel eens bij mij in bed logeren. Ze was (en is eigenlijk nog steeds wel een beetje) een gevoelig meisje.  Aan de buitenkant ging altijd alles prima, maar in dat koppie speelde zich van alles af wat ze niet graag vertelde. 

 

En wat maakte dat kind een herrie 's nachts!! Eerst dacht ik: wat is daar nou aan het kraken?? Maar ze zat gewoon te knarsen..... Dat was de spanning van de dag die er uit moest. 

Ik heb het zelf ook best lang gedaan. En soms als er veel spanning in mijn leven is, word ik weer wakker met pijn in mijn kaken. 

 

Maar dar kun je dus iets mee!! Ik heb een video voor je gemaakt, waarin ik je laat zien hoe je dit aan kunt pakken. Kijk hier maar:

Wat je waarschijnlijk zelf ook wel snapt, is dat kaakklemmen of knarsen een uiting is van iets. Een symptoom. en dat als het lang aanhoudt, je wel op zoek mag gaan naar de oorzaak. Of de oorzaak wil aanpakken. 

 

Hoeft niet hoor. Maar is wel slim.....

Dussssss, komt de spanning toch steeds terug?

Misschien is het dan handig om een afspraak te maken. Ik help je daar graag bij. Plan vrijblijvend een kennismakingsafspraak in,  bel gewoon even of kom langs bij de workshop!

Linda