Heeft je kind gedragsproblemen? Ik help jouw kind weer in balans

Heeft je kind gedragsproblemen? Ik help jouw kind weer in balans door middel van kinesiologie, acupunctuur en voeding. Achter gedragsproblemen kunnen vele oorzaken verborgen zitten. Veel van dit soort problemen ontstaan door te veel prikkels in de omgeving. Ook kan het zijn dat je kind het lastig vindt om zich af te schermen van de prikkels die binnenkomen.

 

Heeft jouw kind woedeaanvallen of vinden andere mensen jouw kind vaak lastig?

Of is je kind teruggetrokken of juist vaak heel angstig?

 

Dit zijn allemaal gedragsuitingen die vaak als een gedragsprobleem worden bestempeld. De buitenwereld ervaart het als vervelend maar hoe zit het met het kind zelf? Daar wordt vaak niet verder op ingegaan. In de meeste gevallen ligt er een onderliggende oorzaak verborgen waardoor je kind gedragsproblemen vertoont. Ik help je kind graag om zich staande te houden in de buitenwereld en goed in zijn/haar vel te zetten. Meer weten over mijn werkwijze? Lees wat anderen over mij zeggen.

Behandelingen bij gedragsproblemen kind

Gedragsproblemen bij kind

 Ben je klaar met symptoombestrijding?

Wil je dat jouw kind kan zijn wie hij/zij echt is?

 

Wanneer een kind gedragsproblemen vertoont, is het vaak moeilijk om de oorzaak te achterhalen. Klachten komen vaak door teveel prikkels om hen heen. Langzaam raakt je kind uit balans waardoor gedragsproblemen de boventoon gaan voeren.

 

Tijdens de behandeling maar ik gebruik van kinesiologie en acupunctuur.  Bij acupunctuur denk je misschien vrijwel direct aan naaldjes maar met acupunctuur kan ik nog veel meer dan dat. Er hoeven namelijk niet perse naalden te worden gebruikt. Zo kan ik ook acupunctuur inzetten met wrijven of zacht schrapen. Of ik maak gebruik van moxa waardoor het acupunctuur punt lekker warm wordt of hele kleine stickertjes die ik op een punt plak.

 

Vertoont je kind gedragsproblemen? Wil je een oplossing? Maak dan direct een afspraak!

Workshop volgen over gedragsproblemen bij kinderen

Naast dat ik behandelingen aanbiedt voor situaties waarbij een kind gedragsproblemen vertoont, geef ik ook workshops aan ouders. Wil je meer zicht hebben in de reden waarom je kind uit balans is? Wil je meer weten over slaapproblemen bij kinderen? Tijdens de gratis workshop ‘Weer lekker in je vel’ krijg je minimaal 3 oefeningen mee om zelf je kind te kunnen helpen. Daarnaast leer je wat kinesiologie en Chinese geneeskunde inhoudt en hoe het voor jou en je gezin kan werken. 

Wil je meer weten over hoe ik jou en jouw kind kan helpen? Bijvoorbeeld wanneer je kind vaak hoofdpijn heeft? Neem vrijblijvend contact met mij op of maak direct een afspraak!