voor een lang, gelukkig en gezond leven

 

Over Linda

 

Ik ben Linda Barens (1971), getrouwd met mijn grote liefde Marco en moeder van drie prachtige dochters van 8, 11 en 15 jaar.

 

 

Een aantal jaren geleden was ik altijd moe.

 

Ik stortte in rond een uur of 3, dronk dan maar een blikje red bull want anders viel ik ter plekke in slaap. Op papier had ik een heel leuk leven. Maar ik genoot er niet van. Dat leuke gezin wat ik had, ik zag 't allemaal al heel lang niet meer. En ik had het gevoel dat ik het altijd druk had met allerlei dingen die ik eigenlijk onbelangrijk vind (was opvouwen en spullen achter iedereen z'n kont opruimen bijvoorbeeld), had ook totaal geen focus.  Ik was altijd moe, heel moe en heel ongelukkig en zat de hele dag eigenlijk te wachten tot die dag weer voorbij was.

 


En ik wist dat ik het in mijn voeding moest zoeken.

 

Want dat is de basis van een goeie gezondheid. Ik hou erg van lekker eten, ik hou van koken (maar niet te ingewikkeld, want ik ben een praktisch mens). Mijn hart maakt een sprongetje als ik erover praat. Het roer moest om, want zoals mijn leven toen voelde, zo wilde ik het echt niet langer meer. Ik ben gaan mediteren, mijn intuïtief gaan ontwikkelen. En de kennis van de Chinese geneeskunde gaan gebruiken die ik had.

 

 

Was dat lastig?

 

Ging dat makkelijk en vanzelf? Nee, natuurlijk niet. Maar ik wist echt heel zeker dat ik niet wilde blijven waar ik op dat moment was. Het was gewoon tijd om weer onvoorwaardelijk van mezelf te houden. Ik heb het stapje voor stapje gedaan. Want dat is de enige manier om grote veranderingen blijvend aan te pakken.

 

 

Hoe ik zou willen dat de wereld eruit zag?

 

Ik zou willen dat het normaal eten voor iedereen zou betekenen dat je gaat koken, dat je de tijd neemt om goed voor jezelf te zorgen. En dat op alle vlakken. Dat het niet normaal is dat je achter het leven aan rent en denkt: "goh weer een week voorbij". Dat je snapt dat als je NU niet in je gezondheid investeert dat je de dikke vette rekening gaat krijgen, vroeger of later. Ik geloof niet in snelle oplossingen van problemen die jaren hebben gekost om die te creëren.

 

 

Wat maakt mij nou mij?

 

Ik hou van knuffelen met m'n meiden. Van gezelligheid, stilte en lekker eten. Van de Nederlandse seizoenen (wel een beetje sneeuw in de winter) en vakanties in de bergen. Ik ben dol op goeie documentaires over zware maatschappelijke problemen, voeding en gezondheid (tja, beroepsdeformatie). Maar ook van Marvel films als ik geen zin heb om na te denken. En je kunt me 's nachts wakker maken voor chocola.

 

Ik heb echt een hekel aan huishoudelijk werk maar toch hou best wel heel erg van een schoon huis (en dat is nog best een uitdaging soms met 3 kids, ik word wel steeds beter in delegeren). Ik hang mijn kleren op kleur in m'n kast en als ik pinda's eet, eet ik eerst de halve op en dan pas de hele. Ik vind sporten over het algemeen niet heel leuk maar wel nodig. Maar wandelen en klimmen in de bergen, ja dat is dan weer wel waanzinnig.

 

 

   

Ik hoop je snel te ontmoeten.

 


boek een gratis inzicht sessie!

 

 

Tijdens deze Skype sessie van een half uur vertel ik jou wat de oorzaak kan zijn dat je steeds zo weinig energie hebt, waar jij je energie ongemerkt kwijtraakt en hoe je die weer op kunt bouwen.

 

Ik geef je waardevolle tips specifiek voor jou gezondheid en jou patronen. Zodat je zelf aan de slag kunt om je gezondheid en jou energie niveau te verbeteren.

 

Vul het formulier in en we maken een afspraak