Over Linda

praktijk Linda Barens

Ik ben Linda Barens (1971), getrouwd met mijn grote liefde Marco en moeder van drie prachtige dochters van 14, 16 en 20 jaar.

 

 

Het wonder….

 

Lang geleden, ik was toen inmiddels 7 jaar acupuncturist met een voorliefde voor voeding, met een praktijk aan huis. En toen….., tja, toen wist  ik op een dag niet meer wist wat ik met mijn jongste dochter moest. Ze zat niet lekker in haar vel, werd steeds moeilijker in de omgang, star, ’s nachts niet droog en veel en vaak onverklaarbare buikpijn. En toen ik maakte voor het eerst kennis met kinesiologie en ik zag wat er voor een wonder gebeurde…. 

 

Na 3 behandelingen had ik mijn kind weer terug. En na nog een tijdje was ze ’s nachts droog en die buikpijn, die is nooit meer teruggekomen. Kon dat echt….? Zo snel, met zo een zachte liefdevolle behandeling…? 

 

 

Je kind blij, jij blij.

 

Dus je snapt het wel, ik was verkocht. En ik ben meteen aan de slag gegaan met de opleiding Touch for Health. Het werken met energie op een veel directere manier dan ik gewend was, past zo veel beter bij mij. En ik weet zelf uit mijn praktijk hoe lastig het is soms is om woorden aan stress of emoties te geven. Maar je lijf weet altijd waar het zit en kan je nooit voor de gek houden. En dat geldt heus niet alleen voor kinderen…..

 

 

De eerst pannenkoek mislukt altijd

 

Ik heb 3 prachtige dochters. En alle drie mijn pannenkoeken zijn anders. Ik ben dol op rare pannenkoeken en net zo dol op gewone. Mijn oudste en mijn jongste hebben “een gebruiksaanwijzing”. Ik weet als moeder hoe belangrijk het is om je kinderen lekker in hun vel te hebben.  Wat het doet met jou en met je gezin als dat niet zo is. En hoe belangrijk het is om zelf goed in je vel te zitten om  ze te kunnen begeleiden in het leven.  Zodat ze lekker elke vorm pannenkoek kunnen en mogen zijn die ze willen. 

 

 

Wat maakt mij nou mij?

 

Ik hou van knuffelen en van diepe gesprekken met m'n meiden. Van gezelligheid, stilte en lekker (jaaaah) eten. Van de Nederlandse seizoenen (wel een beetje sneeuw in de winter) en vakanties in de bergen. Ik ben dol op goeie documentaires over mensen en waarom ze "zo zijn" en gezondheid (tja, beroepsdeformatie). Maar ook van spannende en een beetje vage series op Netflix. En je kunt me 's nachts wakker maken voor chocola (jaaaaah, chocolaaaaa).

 

Ik heb echt een hekel aan huishoudelijk werk maar toch hou best wel heel erg van een schoon huis (en dat is nog best een uitdaging soms met 3 pubers, ik word wel steeds beter in delegeren). Ik hang mijn kleren op kleur in m'n kast en als ik pinda's eet, eet ik eerst de halve op en dan pas de hele. Ik word er heel blij van om een paar keer per week op los te gaan op een kickbokszak. En wandelen en klimmen in de bergen, ja dat helemaal waanzinnig. 

 

Kijk hier wat anderen over mij zeggen.....

 

   

Ik hoop je snel te ontmoeten op de  op Marktplein 2 in Uithoorn

 

♥ 

Linda

 


Wil jij je kind graag helpen meer zelfvertrouwen te krijgen? 

 

Vraag dan hier de gratis video serie aan!