Oplossen van slaapproblemen bij kinderen

Slaapt je kind slecht? Is je kind de hele dag vermoeid?

 

Als acupuncturist en kinesioloog ben ik gespecialiseerd in het oplossen van slaapproblemen bij kinderen.

 

Je kind slaapt slecht,  het wordt tijd om er iets aan te gaan doen. Je merkt misschien dat je steeds geïrriteerder gaat reageren als je kind weer uit bed komt omdat hij/zij niet kan slapen. Je hebt ondertussen alle smoesjes al gehoord en wordt er een beetje moedeloos van. Natuurlijk vind je het sneu en vervelend dat je kind niet goed kan slapen maar je merkt dat je er zelf ook erg vermoeid van wordt. Kortom: een kind dat slecht slaap heeft invloed op het hele gezin. Gelukkig zijn slaapproblemen bij kinderen meestal goed te behandelen met kinesiologie of acupunctuur. Samen bekijken we wat jullie wensen zijn en hoe ik jullie het beste kan helpen. Benieuwd naar ervaringen van behandelingen bij andere kinderen? Lees de reviews!

Acupunctuur om slaapproblemen bij kinderen op te lossen

Slaapproblemen bij kinderen

Een van de behandelmethodes die ik inzet om slaapproblemen bij kinderen op te lossen is acupunctuur. Dit is de bekendste Chinese geneeswijze en een kenmerk hiervan is dat er holistisch wordt gekeken. Wat betekent dat? Dat je kind als geheel wordt gezien. Veel kinderen vinden acupunctuur spannend omdat ze direct aan naalden denken. Deze hoeven niet per se gebruikt te worden, want ik kan ook gebruik maken van wrijven of zacht schrapen. Vaak krijgt je kind ook een stickertje op de huid zodat de werking nog even door blijft gaan. Verder zal ik even aan de pols van je kind voelen en naar de tong kijken. Dan is de kans groot dat ik advies geef over welk eten en drinken voor een poosje niet zo geschikt is, zodat je kind sneller beter kan slapen. Wist je acupunctuur ook gebruikt kan worden om aanhoudende hoofdpijn van je kind op te lossen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Slaapproblemen oplossen met kinesiologie

Voor het oplossen van slaapproblemen bij kinderen maak ik ook regelmatig gebruik van kinesiologie. Bekijk de video of lees de uitleg die hierna volgt. 

Kinesiologie is de holistische alternatieve geneeswijzen waarbij met behulp van spiertesten de oorzaak van slaapproblemen of stress wordt opgespoord. Door de oorzaak te achterhalen kunnen we doelgericht met de behandeling aan de slag. Ik leer je kind namelijk voelen wat zijn/haar lichaam vertelt. Verder kan het zijn dat er tijdens de behandeling specifieke oefeningen worden gedaan of dat je kind bepaalde druppeltjes nodig heeft.

 

Wil je jouw kind helpen om van zijn/haar klachten af te komen? Zie je dat je kind gedragsproblemen vertoont? Maak dan direct een afspraak! Samen zorgen we ervoor dat jouw kind weer goed in zijn/haar vel komt te zitten!


 

Maar misschien heb je behoefte aan extra handvatten. Of woon je niet zo dicht bij mijn praktijk of wil je graag tussendoor zelf aan de slag. 

 

Dan kun je inschrijven voor het online lesprogramma: lekker slapen voor wakkere kinderen.

Kijk hier voor meer informatie: