Hoofd- of buikpijn?

hoofdpijn of buikpijn bij kinderen

Je bent de huisarts al langs geweest en misschien zelfs wat onderzoeken in het ziekenhuis laten doen. Maar niemand schijnt te kunnen achterhalen waarom jouw kind steeds buikpijn of hoofdpijn heeft. Soms is het ineens een hele tijd weg, dan komt het weer terug. En er is ook niet altijd een aanwijsbare oorzaak te achterhalen.

 

Stress en spanning worden door iedereen anders afgevoerd. En sommige kinderen kiezen onbewust voor deze manier.  Vaak zijn deze kinderen van de gevoelige types. Of kinderen waarvan anderen vinden dat ze gedragsproblemen hebben. 

 

 

Mijn verhaal:

 

Zo had mijn jongste dochter eigenlijk al vanaf het moment dat ze naar de basisschool ging elke winter af en aan buikpijn.  Ze vond school leuk, dus dat was de oorzaak niet. We hebben alle onderzoeken laten doen, en toch was het elke winter weer drama. Totdat ik bij een kinesioloog terecht kwam. En zij als magie alles weer, stapje voor stapje, in balans kon zetten. Je begrijpt dat ik direct verliefd werd op deze manier van behandelen. 

 

 

Ik laat je lijf weer herinneren hoe het fijner makkelijker spanning kan afvoeren. Want het lijf is dat even vergeten maar weet het nog wel.

 

 

hoofdpijn of buikpijn bij kinderen

 Vaak kan een kind niet bewust kan aangeven wat er aan de hand is, maar het onbewuste dan wel kan.  Met behulp van spiertesten gaan we samen op zoek wat de beste oplossing is voor jouw kind. Soms maak ik gebruik van acupressuur punten of kijk ik naar de tong. Het kan ook zijn dat je advies krijgt een bepaalde voedingsmiddelen even te laten staan. 

Je kunt hier je vragen stellen of een afspraak maken: