Tips om zelf te doen


wat gebeurt er als je gemene dingen zegt

De Japanse Dr Emoto deed een experiment met water. Daarmee toonde hij aan dat bewuste en onbewuste gedachten en woorden heel veel invloed hebben water en dus op mensen. Zo kun je dus letterlijk zien wat er gebeurt als je lieve dingen zegt of als je gemene dingen zegt.

 

Je kunt hetzelfde experiment ook doen met rijst.  Doe je mee??


Ben je boos? haal de spanning uit je schouders!

En toen had ik een meisje in mijn praktijk dat soms zo boos was dat haar schouders helemaal gingen spannen. Dan kreeg ze ook nog last van haar nek en vaak ook hoofdpijn.

 

Van deze oefening gaat boosheid natuurlijk niet meteen over maar de spanning kun je wel lekker snel weghalen.


even met je hoofd uit de wolken

Je hebt van die kinderen die nog niet zo goed "geland zijn" op de aarde. Die zitten met een hoofd in de wolken. 

Als ze jong zijn, vallen ze veel en zijn ze snel uit balans. Als ze wat ouder zijn, vraag je je wel eens af op welke planeet ze zitten.

 

Dit is een leuke oefening die je kunt doen om even goed verbinding met de aarde te maken!!


Als je kind buikpijn heeft.....

Vroeger kon ik mijn jongste spruitje 1 tot 3 keer in de week ophalen op school omdat ze zo'n buikpijn had. Wat de oorzaak of de trigger steeds was, echt geen idee. We zijn er nooit achter gekomen. Jaren elke winter was het weer "feest" .....

 

Totdat ik bij een kinesioloog terecht kwam en het nooit meer terug is gekomen. DE reden waarom ik dit ook ben gaan doen! Een zachte behandeling die het lijf zelf de stress laat oplossen zonder dat je het "bewust" hoeft te weten waar het vandaan komt.

 

Ik ga je hier een tip geven die je zelf kunt doen om de buikpijn verzachten en de stress weg te halen.


Even je hoofd leegmaken!

Soms is het even druk en zit je hoofd vol. Met deze tip los je dat zo op. 

 

PS;

En denk je nu (heel bijdehand): "Maar Linda, dat is helemaal niet tegen de klok in!" Probeer 'm dan eens even bij jezelf. Dan voel je het vanzelf