lekker slapen voor wakkere kinderen

slaapproblemen bij kinderen

En kind dat slecht slaapt heeft invloed op het hele gezin. 

 

Mijn absoluut favoriete manier van behandelen is in mijn praktijk met jouw kind op mijn behandeltafel. Maar soms gaat dat niet. 

 

Daarom heb ik dit online lesprogramma*  geschreven om jou toch te kunnen helpen. Want ik weet hoeveel zorgen je je kunt maken als je kind niet goed slaapt. 

 

 

 

 

Dit kun je verwachten:

 

In dit online lesprogramma van 8  weken geef ik je oefeningen technieken en inzichten om je kind en jouw uit oude patronen te halen, rust te geven in je lijf en dat van je kind.

 

Patronen heb je niet van gisteren dus geef het even de tijd om te implementeren. Sommige oefeningen werken cumulatief, dus geef niet meteen op als je niet direct resultaat ziet. Verandering roept ook weerstand op. Leer je kind voor zover dat kan zoveel mogelijk de oefeningen aan. Geef je kind verantwoordelijkheid over zijn of haar eigen gedag en neem ook de leiding als dat nodig is.

 

 

 

Het lesprogramma bestaat uit:

  • 8 lessen
  • 1 of 2 opdrachten, oefeningen of massagetechnieken per les
  • een telefonisch consult in de 6de week.

 

 

Als je vragen tussendoor hebt, mag je me natuurlijk altijd mailen. En ik vind het super leuk als je sowieso laat weten hoe het gaat.

slaapproblemen bij kinderen

De investering voor dit programma is € 247,00

slaapproblemen bij kinderen

* Ik heb dit programma ontwikkeld voor kinderen ongeveer tussen de 7 en 16 jaar. Is je kind veel jonger dan dat, neem dan even contact op.  Dan kunnen we samen kijken of dit geschikt voor jullie is.