Je kind weer in balans

 

Openingstijden/Tarief

 

 

 

openingstijden:

Praktijk in Uithoorn:

dinsdag t/m donderdag ochtend geopend ( van 9 tot 13 uur)

 

Praktijk in Alphen aan de Rijn:

Woensdag (van 9 uur tot half 6) en vrijdag (van 9 uur tot half 3)

 

  

Behandelingen alleen volgens afspraak.

Uitzonderingen op de reguliere tijden zijn in overleg mogelijk
  


Tarief

 

Consult  a €90,--

Contant of via overschrijvingOver vergoedingen:

 

Therapeuten die zijn aangesloten bij de LVNT voldoen aan alle eisen die zijn gesteld door de Nederlandse zorgverzekeraars. De beroepsvereniging garandeert de kwaliteit van haar leden.

 

Voorwaarde voor vergoeding van de behandeling door een LVNT-therapeut is wel dat je een aanvullend pakket* hebt, waarin Chinese geneeswijzen in de categorie alternatieve geneeswijzen dan wel natuurgeneeswijzen zijn opgenomen. Veel, maar zeker niet alle verzekeraars vergoeden Chinese geneeswijzen.

 

Of en hoeveel er wordt vergoed, verschilt per zorgverzekeraar. Je kunt dit zelf checken in de vergoedingenlijst via de knop hieronder.

 

Let op:

Er kan altijd sprake kan zijn van bijzondere voorwaarden, waardoor een verzekeraar een behandeling niet vergoedt. Daarom adviseren wij je vóór het begin van de behandeling navraag te doen bij je zorgverzekeraar. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

 

 

 

*Wil je via TCG preventief aan je gezondheid werken of heb je al klachten en ben je nog niet aanvullend verzekerd, zorg dan dat je deze zo snel mogelijk in orde maakt. Bij sommige verzekeraars kun je het als pakket ‘aanzetten’, maar bij de meeste verzekeraars kun je alleen in december je pakket aanpassen. Houd er bij je pakketkeuze rekening mee dat langdurige serieuze klachten ook meer tijd kosten om op te lossen: vaak tussen de 6-12 behandelingen maar soms ook meer, afhankelijk hoe snel je lichaam erop reageert. Overleg dit met je behandelaar en pas je (aanvullende) verzekering hier eventueel op aan.


Heb je vragen....? Neem gerust contact op


Wil jij je kind graag helpen wat meer zelfvertrouwen te krijgen? 

 

Vraag dan hier de gratis video serie aan!