Openingstijden/Tarief

 

 

 

openingstijden:

Dinsdag, woensdag en (om de week) vrijdag

9:00 uur tot 17:00 uur

  

Behandelingen alleen volgens afspraak.

  

kind niet lekker in z'n vel, tiener, puber

Tarief

 

Consult  a €90,--

Via betaalverzoek of contantvergoedingen

 

Therapeuten die zijn aangesloten bij de LVNT voldoen aan alle eisen die zijn gesteld door de Nederlandse zorgverzekeraars. De beroepsvereniging garandeert de kwaliteit van haar leden.

 

Voorwaarde voor vergoeding van de behandeling door een LVNT-therapeut is wel dat je een aanvullend pakket* hebt, waarin Chinese geneeswijzen in de categorie alternatieve geneeswijzen dan wel natuurgeneeswijzen zijn opgenomen. Veel, maar zeker niet alle verzekeraars vergoeden Chinese geneeswijzen.

 

Of en hoeveel er wordt vergoed, verschilt per zorgverzekeraar. Je kunt dit zelf checken in de vergoedingenlijst via de knop hieronder.

 

Let op:

Er kan altijd sprake kan zijn van bijzondere voorwaarden, waardoor een verzekeraar een behandeling niet vergoedt. Daarom adviseren wij je vóór het begin van de behandeling navraag te doen bij je zorgverzekeraar. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

 

  

*Wil je via TCG preventief aan je gezondheid werken of heb je al klachten en ben je nog niet aanvullend verzekerd, zorg dan dat je deze zo snel mogelijk in orde maakt. Bij sommige verzekeraars kun je het als pakket ‘aanzetten’, maar bij de meeste verzekeraars kun je alleen in december je pakket aanpassen. Houd er bij je pakketkeuze rekening mee dat langdurige serieuze klachten ook meer tijd kosten om op te lossen: vaak tussen de 5-9 behandelingen maar soms ook meer, afhankelijk hoe snel je lichaam erop reageert. Overleg dit met je behandelaar en pas je (aanvullende) verzekering hier eventueel op aan.

Heb je vragen over de vergoeding? Neem even contact op.


Al je persoonlijke en medische gegevens worden zonder jouw schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden.

 

 

Praktijk Linda Barens is niet verantwoordelijk voor schade en of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en medicijngebruik.

 

 

Voor klachten:

Als lid van de beroepsvereniging LVNT ben ik aangesloten bij de SCAG.

https://www.scag.nl/ 

Mocht je een klacht hebben, dan zou het fijn zijn als je dat eerst met mij bespreekt.  We komen er samen vast wel uit. 


kind niet lekker in z'n vel, tiener, puber

Heb je vragen....? Neem gerust contact op


Wil jij je kind graag helpen meer zelfvertrouwen te krijgen? 

 

Vraag dan hier de gratis video serie aan!