Je kind weer in balans

 

Kinesiologie

  • Je bent klaar het "symptoom bestrijding"
  • je wilt tot de kern komen van de problemen van je kind
  • je wilt dat je kind kan zijn wie hij/zij echt is
  • je wilt een blij kind

 

ik kijk tijdens een behandeling wat het beste bij jou of je kind past. Dat kunnen dus verschillende dingen zijn. 

 

 

wat is kinesiologie voor kinderen

 

Wat is kinesiologie?  

Kijk maar even naar de video hierboven!! 

 

Ben je meer van de tekst?

Lees dan gerust verder. Kinesiologie is een holistische alternatieve  geneeswijze die met behulp van spiertesten de oorzaken van stress opspoort en die je weer in balans brengt. Euh, holistisch....? Wat is dat nou weer? Dat kan ik je het makkelijkste uitleggen aan een voorbeeld.

 

 

Voorbeeldje: 

Stel, je voelt je niet thuis op school in je groep. Je wordt misschien niet echt gepest, maar je hoort er ook niet bij. Je zondert je soms een beetje af. Thuis vertel je niet zoveel, want ze begrijpen je toch niet echt. Soms wordt je wakker met buikpijn. En omdat dat steeds vaker gebeurd, gaat je moeder met je naar de huisarts. Maar die kan niks vinden. Als je warme dingen eet, en geen melk drinkt, dan wordt het wel wat beter. Maar het doet niet echt wonderen.  Je komt minder vaak op school, en er vraagt nu helemaal nooit meer iemand of je af wilt spreken. 

Wat er gebeurt is, dat je heel langzaam "uit balans" raakt. In het begin is het allemaal nog niet zo erg, en valt het niemand echt op. Maar dan wordt het erger, en weet je ook niet meer goed wat de oorzaak echt is. 

 

 

De behandeling 

Tijdens de behandeling werken we er samen aan om je weer sterker te krijgen, weer lekker in je vel. Dan krijg je geen buikpijn meer, maar je staat ook steviger in de groep op school. En misschien ben je wel een beetje anders dan de andere kinderen. Als je blij bent met jezelf, is dat prima. 

 

 

Wat gaan we doen: 

Kinesiologie is een verzamelnaam voor een aantal verschillende technieken die allemaal met spiertesten werken. Ik leer je voelen wat je lichaam jou verteld. Door op je arm te duwen praten we direct met je lijf. Daarna gaan we samen aan het werk. Dat doen we door bijvoorbeeld oefeningen te doen. Het kan ook zijn, dat je bepaalde druppeltjes nodig hebt.

 

 

zit je kind niet lekker in z'n vel

 

Belangrijk!!

 

 

Al je persoonlijke en medische gegevens worden zonder jouw schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden.

 

Praktijk Linda Barens is niet verantwoordelijk voor schade en of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en medicijngebruik.

 

Als lid van de beroepsvereniging LVNT ben ik aangesloten bij de SCAG.

https://www.scag.nl/


Wil jij je kind graag helpen wat meer zelfvertrouwen te krijgen? 

 

Vraag dan hier de gratis video serie aan!