Radio interview!

Ik zat rustig in mijn praktijk. Even tussen cliënten door dus in de boeken gedoken, als mijn  telefoon gaat

 

Of ik zin heb om lang te komen voor een interview.

Bij Rick FM, de lokale radiozender. Ja natuurlijk! Leuk!

 

Ik moet wel even zeggen dat er best wel zenuwen binnen kwamen toen ik een echte studio binnen stapte. Want ik ben niet het type dat graag in het openbaar spreekt. Ik doe alleen maar alsof ik soms extravert ben, omdat ik wil dat iedereen kennis maakt met wat ik doen. En dat lukt alleen maar als ik er over vertel. Ik was het meisje dat serieus een week wakker lag vroeger en niet kon eten, als er een spreekbeurt aankwam. 

 

Maar het was echt heel gezellig.

Leuke enthousiaste mannen die heel veel plezier hebben in radio maken. 

Kom je ook naar de workshop??

 

Kun je deze datum niet of is hij al vol? Geef je dan toch op en dan zet ik je op de lijst voor de volgende.

 

Linda