voor een lang, gelukkig en gezond leven

FAQ

Heb je vragen? Kijk of ze hier bij staan.

Je mag me natuurlijk ook bellen (06-24729559) of mailen (linda-barens@outlook.com) als je vragen hebt.

Of vul het contact formulier onder aan de pagina in. 


Kan ik een losse acupunctuur sessie bij je boeken?

 

Met een losse acupunctuur behandeling kan ik je niet het resultaat geven wat ik zo graag wil. Dus: nee.

 

De enige uitzondering die ik maak is voor cliënten die het VIP traject hebben gevolgd. Als jij behoefte hebt aan een regelmatige tune up doe ik dat graag.Ik heb het online traject gekocht. Kan ik een losse acupunctuur sessie boeken?

 

Met een losse acupunctuur behandeling kan ik je niet het resultaat geven wat ik zo graag wil. Dus: nee.

 

Acupunctuur werkt cumulatief. In overleg kan ik kijken hoeveel behandelingen resultaat kunnen geven. Dan kunnen we een traject bepreken dat bij jou past.

 Kan ik korting krijgen op het VIP programma?

 

Als je hebt geïnvesteerd in een kort of zelfstudie programma, dan krijg je dat bedrag als korting van mij op het VIP programma.

 

Daarbij kun je, als je aanvullend verzekerd bent, de acupunctuur behandelingen die onderdeel zijn van dit pakket indienen bij je verzekeringsmaatschappij!Waarom moet ik vooraf betalen?

 

Omdat de investering een commitment is. Je mag natuurlijk in termijnen betalen.

 

En je betaalt een brood bij de bakker toch ook niet pas als je 'm op hebt.Wat krijg ik vergoed van het VIP programma?

 

Onderdeel van het VIP programma zijn 8 acupunctuur behandelingen, de facturen die je hiervoor na elke acupunctuur behandeling ontvangt kun je dus indienen.  Dit kan wel oplopen tot een bedrag van €720,-- . Vraag bij je verzekeringsmaatschappij wat de vergoedingen zijn. Ik heb een druk leven, kan ik dan al die opdrachten wel doen?

 

Ja, dat kan. 

 

Gewoontes verander je alleen maar door ze in kleine stappen te doen. De opdrachten zijn stap voor stap opgebouwd. En eenvoudig te implementeren in je drukke leven.

 

Natuurlijk zal je tijd moeten vrijmaken, maar vaak is het aanpassen van tijd die je toch al kwijt was. Of het een en ander delegeren aan huisgenoten of wat minder tv kijken.......Als ik er nou achter kom dat het programma niks voor mij is, kan ik dan nog stoppen?

 

 

Tuurlijk!

 

Kom je bij mij voor de intake met de eerste behandeling, dan kijken we natuurlijk of het klikt. Is dat zo, gaan we door.

 

Is dat niet zo, krijg je van mij de factuur voor deze sessie  (a €90.) Deze kun je naar gelang je zorgverzekering, ook nog indienen. En dan scheiden onze wegen.

 

 

Verder heb je de mogelijkheid om te stoppen na 4 weken. Je hebt het idee dat het toch niet bij je past of welke reden dan ook, prima. Je bent dan wel de kosten voor de eerste termijn verschuldigd. We ontbinden de overeenkomst en klaar.

 

Voorwaarde is wel dat je alle opdrachten gedaan hebt EN dat je dit in de 4de week aangeeft.Ik heb een klacht over je manier van werken......

 

Ik ben aangesloten bij KAB (Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen). www.kab-klachten.nlWanneer kan ik weer gewoon gaan eten?

 

Mijn doel is je eetgewoonte te veranderen. Dus ook je definitie van "gewoon eten" te veranderen.

 

Als je bijvoorbeeld van mij het advies krijgt om je zuivel te laten staan, kun je na het programma weer kijken hoe je daar op reageert. Of het nog goed voor je voelt.Krijg ik de acupunctuur behandelingen die onderdeel zijn van het programma vergoed van de verzekering?

 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Zhong. Daardoor worden de acupunctuur behandelingen vaak geheel of gedeeltelijk vergoed. Informeer hiervoor bij je verzekeringsmaatschappij.

 

Is de vergoeding per behandeling lager dan mijn tarief (a €90,-) ? Neem even contact op, daar komen we wel uit.Ik ben bang voor naalden!

 

Angst voor naalden komt vaak door slechte ervaringen met injecties. Een acupunctuur naald is veel en veel dunner. Soms is de pijn die je voelt te vergelijken met het epileren van een haartje maar de meeste mensen voelen niets.  

 

Maar ik heb speciaal ultra dunne naaldjes in mijn praktijk als jij daar behoefte aan hebt. Er is nog NOOIT iemand de deur uitgegaan die het niet erg mee vond vallen (ook de grootste bangerik).


Heb je nog steeds vragen............