voor een lang, gelukkig en gezond leven

 

Acupunctuur

Acupunctuur is de bekendste vorm van de Traditioneel Chinese geneeskunde.

 

Ik ga mijn best doen om het kort en duidelijk uit te leggen.

 

 

Je bestaat niet uit losse onderdelen 

Maar ik denk dat ik het het allerbelangrijkste vind om  te vertellen dat Chinese geneeskunde gaat over DE MENS IN ZIJN GEHEEL . In de Westerse geneeskunde is de mens een som van alle onderdelen en wordt er ook nog een scheiding gemaakt tussen lichaam en geest.

 


De kip en het ei.

Nou, ik geef even een voorbeeld. Stel, je hebt veel zorgen. Je zit eigenlijk al jaren niet lekker in je vel, voelt best wel een midlife crises aankomen. Of je kind gaat niet zo lekker op school en je twijfelt of je baan nog wel bij je past. Met ander woorden, je zit heel veel te piekeren. Dan merk je misschien na verloop van tijd dat je het steeds moeilijker vindt om snoep te laten staan, dat je vermoeid bent, dat je zwaarder wordt en voelt. Het een staat niet los van het ander.

 

Of het ei en de kip......

Dus je draait het om. Stel je hebt je in de loop der jaren een eetpatroon aangemeten van veel bewerkt voedsel. Eigenlijk vind het nooit erg boeiend wat er op tafel staat, als het maar lekker is. Je eet steeds meer suiker, je hebt altijd een dip aan het einde van de middag en een kop koffie en een stuk chocolade (of 2) en hup je kan weer even door. Maar je wordt wel steeds vermoeider. Je merkt dat je minder goed met stress om kan gaan. Ligt vaak 's nachts te piekeren (maar overdag ook).

 

Wat er eerst was, dat maakt eigenlijk niet uit. Het gaat er om dat het opgelost wordt.

 

 

Wat betekent dat in de Chinese Geneeskunde. 

In de Chinese Geneeskunde heb je dan een tekort aan Milt Qi. Die kun je voeden door bijvoorbeeld elke maaltijd warm te eten en goed te kauwen. Mediteren gaat je ook verder helpen. Maar het duurt wel lang voordat je resultaat gaat zien. En daarom kom je bij mij voor een acupunctuur behandeling! Je zult merken dat je je beter geaard voelt en gemakkelijker de dingen die in je leven spelen op een andere manier kunt bekijken. En dat je al dat zoet beter kunt laten staan!

 

 

Dus acupunctuur!

Tijdens een acupunctuur behandelingen zorg ik voor een versnelling van het opbouwen van jou gezondheid. Je bent nu uit balans en ik zet je tijdens de behandeling steeds weer in balans. Totdat je het weer zelf kan. Wat de behandeling precies inhoudt kun je HIER lezen.

 

Tijdens de intake maak ik jou persoonlijke behandelplan gebaseerd op jou Chinese diagnose.

 


 

Mijn traject bestaat uit acupunctuur behandelingen, voedingsadvies, coaching en meditatie. Ik combineer dit omdat ik weet dat hiermee het sterkste effect en blijvend resultaat wordt bereikt

 


 

Belangrijk!!

 

Gebruik voor de behandeling geen alcohol, drop of overdadige maaltijden. Ontbijt wel (!) en ga niet je tong poetsen.

 

Al je persoonlijke en medische gegevens worden zonder jouw schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden.

 

 

Praktijk Linda Barens is niet verantwoordelijk voor schade en of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en medicijngebruik.

 

Als lid van de beroepsvereniging Zhong ben ik aangesloten bij de KAB (Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen).

http://www.kab-klachten.nl/


Boek een gratis inzicht sessie

 

 

Tijdens deze sessie van een half uur vertel ik jou waar jij je energie ongemerkt kwijtraakt en hoe je die weer op kunt bouwen.

 

Ik geef je waardevolle tips specifiek voor jou gezondheid en jou patronen. Zodat je zelf aan de slag kunt om je gezondheid en jou energie niveau te verbeteren.

 

Vul het formulier in en we maken een afspraak