Ben je lief tegen jezelf??

En als je dat niet bent?

 

Merkt je dat dan ook ???

Een tijdje geleden had ik Silvia in mijn  praktijk.

Eline is 11 jaar. En na een goed gesprek kwamen we erachter dat ze zichzelf vaak niet zo leuk vindt. 

 

Deze oefening die ik je zo ga uitleggen, heb ik ooit eens ergens geleerd of gelezen (ik weet echt niet meer waar....). en deze geef ik vaak mee aan mensen met onbewust negatieve gedachten over zichzelf. En heb ik dus ook aan Silvia mee gegeven.

 

En hij gaat zo:

Je neemt een leuk armbandje.

Een simpel elastiekje mag ook.

En die doe je om je arm. Merk je dat je jezelf stom vindt? Dan doe je je armbandje om je andere arm. 

 

Je wordt niet boos op jezelf.

Je hoeft er helemaal niks van te vinden. Niemand hoeft zich ermee te bemoeien. 

 

Het gaat er bij deze oefening niet om dat je niet onaardig of negatief over jezelf mag zijn. Het gaat erom dat je merkt dat het gebeurd. En zolang je merkt dat gebeurd, weet je ook dat je een keuze hebt.

 

Stop ik ermee, of ga ik ermee door??

 

 

Ik ben benieuwd wat deze oefening voor jou doet!

Laat je het me weten??

 

Heb je meer hulp nodig

om ervoor te zorgen dat je weer genoeg eigenwaarde krijgt? Wil je samen onderzoeken wat de oorzaak is, of wil je je gewoon weer fijn voelen? Neem dan contact op. Dan kijken we samen wat ik voor je kan doen. 

 

Linda

 

 

PS:

Wil je weten wat kinesiologie en acupunctuur voor jou en je gezin kan betekenen? Wil je het eens zien en vooral voelen hoe dat gaat? Kom dat naar de gratis workshop. Kijk hier voor de eerst volgende en geef je op.

Reactie schrijven

Commentaren: 0