De beste knuffel ooit

 

Ik ga je vandaag een verhaaltje vertellen.

 

Over waarom ik het beste beroep van de wereld heb!

kind niet lekker in z'n vel, tiener, puber

 

Vrolijk huppelend komt Amber mijn praktijk binnen.

Op een ochtend op een schooldag. Want ze is ziek geweest deze week en ze was eindelijk wel een beetje beter maar nog net niet fit genoeg om op school te zitten. Maar wel om  bij mij langs te komen.

 

  

Maar ze komt natuurlijk niet voor de gezelligheid.

Ik vraag haar wat ze zou wensen als ze een wens mocht doen. Wat ze anders zou willen, wat zou haar leven echt fijner maken. Amber zit in  groep 4 vindt het leuk op school maar ook wel heel druk. Maar de andere kinderen snappen haar vaak niet zo goed. Ze zou graag willen dat iedereen haar aardig zou vinden.

 

  

Mama vertelt dat ze elke ochtend buikpijn heeft.

De dokter kan niks vinden en mama en ik weten natuurlijk dat alle spanning die Amber in haar lijfje heeft in haar buik gaat zitten.

 

 

Als ze op de tafel springt en we samen de spanning uit haar buik halen, kwebbelt ze er vrolijk op los. “Nou,” zegt haar moeder. “Die kan morgen wel weer naar school geloof ik.”

  

 

Als het tijd is om naar huis te gaan, krijg ik een hele lange, dikke knuffel. Wat is ze een lieve schat.  “Ik zal je missen,” zeg ik tegen haar. “Ik jou niet!” zegt ze vrolijk, “want ik kom snel weer terug hoor!”

 

  

In de hal hoor ik haar nog een keertje roepen: ”Dag Linda!!”

 

Dag Amber, heerlijk meisje… 

 

kind niet lekker in z'n vel, tiener, puber

 

Misschien heeft jouw kind vaak last van buikpijn of hoofdpijn en weet je niet waar het vandaan komt. Is het heel gevoelig voor prikkels. Zit er meer in dan wat er nu uitkomt?

 

 

Wil je oefeningen leren waarmee je je kind kunt helpen. Leren wat kinesiologie voor jou en je kind kan doen?

Schrijf je HIER dan in voor de gratis workshop. Die ik geef bij mijn praktijk in Alphen aan de Rijn.

 

 

 

 

Ik zie je graag!!

 

 

Dikke knuffel,

 

Linda